Un viatge gota a gota, de Josephine Mark

Editorial Astiberri Traducció Cristina Sala Pujol

Un llop que acaba de ser ferit de bala s'està curant ell mateix la ferida, ja que la infermera Engràcia, un talp amb poca vista, no aconsegueix posar-li la injecció. Al cubicle del costat hi ha un conillet, quan el llop estigui curat se'l vol cruspir, però quan s'apropa a ell put a medicina. Just en el moment que el conillet i el llop es coneixen arriba un caçador que es posa a disparar. Una bala va directe cap al llop, però per sort se salva perquè és desviada pel penjador del sèrum del conillet. Seguint el codi antiquíssim dels llops, com que el conill li ha salvat la vida, ara és el llop que li ha de salvar la vida a ell, però és una situació ben complicada, ja que el tractament del conillet dura 5 mesos. Així comença un viatge per boscos i muntanyes, sempre fugint del caçador i el seu gos Horst, i amb la dificultat d'anar arrossegant el degotador del conillet, seguir un pla de medicació ben estricte.

Durant aquests mesos naixerà una relació íntima, de cures i plena de tendresa entre dos animals que no podrien ser més diferents entre ells. Un conillet sol sense la seva colònia, malalt i espantat; i un llop solitari de temperament fort i que pren decisions dràstiques. Sota l'aparença dura del llop s'amaga un animal dolç que cuida del seu amic, i el conillet descobrirà la seva valentia quan el llop es trobi en perill.

Un viatge gota a gota és un còmic trepidant, amb un ritme ràpid que Josephine Mark aconsegueix a través d'una història on l'acció és constant i amb un dibuix ràpid. Aquest dinamisme no fa perdre ni una unça d'humor, emotivitat i tendresa.


Carla

Anterior
Anterior

Gravedad, de Marcus Chown

Siguiente
Siguiente

Dos nous Angles